Tietoa meistä

Hammastuote on palvellut suomalaisia suun terveydenhuollon ammattilaisia vuodesta 2008. Täyden palvelun toimittajalla on tuhansien tuotteiden valikoima tunnetuimpien ja parhaimpien valmistajien valittuja tuotteita. Meiltä saat yksinkertaisesti kaiken modernin ja laadukkaan hammashoidon tueksi.

Vuodesta 2019 olemme olleet osa kotimaista Planmeca -konsernia.

Avoimuus ja läpinäkyvyys

Avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu on aina ollut yksi toimintamme perusajatuksia. Julkaisemme kaikkien kulutustuotteidemme hinnat reilusti verkkosivuillamme ja pidämme kaikki hinnat kilpailukykyisinä. Meiltä voit tilata turvallisesti kaikkea myös sopimustuotteidesi lisäksi.

Laitemyynti ja huolto

Olemme alusta lähtien myös rakentaneet hammashoitoloita ja kalustaneet niitä alan johtavien valmistajien tuotteilla. Tälläkin hetkellä toimittamiamme laitteita käytetään sadoissa hoitohuoneissa ympäri Suomea.

Nopeat toimitukset

Lähes kaikki päivittäin käytettävät kulutustuotteet ovat suoraan varastossamme Helsingin Herttoniemessä. Tilauksesta toimitukseen kuluu normaalisti 2-3 työpäivää tilaajan osoitteesta riippuen, mutta myös pikatoimitukset seuraavaksi päiväksi ovat mahdollisia.