Huolto

Toimivan hammashoitolan perustana on laitteiden kunnollinen huolto käyttäen laadukkaita varaosia. Koko maan kattava huoltopalvelumme seuraa valmistajien huolto-ohjelmia ja käyttää alkuperäisiä varaosia kaikissa myymissämme suun terveydenhuollon laitteissamme.

Määräaikaishuoltojen lisäksi teemme luonnillisesti myös kaikki laitteidemme asennukset ja vikakorjaukset ammattitaidolla.

Tehtaan virallisena huoltoliikkeenä toimimme Stern Weber, Anthos, MyRay ja KaVo -tuotemerkeille.

Huoltopyynnöt voit tehdä puhelimitse numeroomme
 +358207790381 tai sähköpostitse huolto@hammastuote.fi

Huoltohinnasto

Huoltohinnaston näet täältä

Huoltosopimukset ja laajennetut takuu

Toimittamillemme laitteille tarjoamme huoltosopimuksen ja uusien laitteiden kohdalla aina myös laajennetun tehdastakuun aina viiteen vuoteen saakka.

Siirtämällä huoltovastuun meille varmistat parhaiten toimivat laitteet ja ennakoit huolto- ja ylläpitokulusi pitkälle tulevaisuuteen.

Huoltosopimuksen piiriin voidaan liittää lähes kaikki laitteet ja tekniset ratkaisut hoitokoneista imumoottoreihin ja autoklaaveihin.

Kysy lisää omalta laitemyyjältäsi.

Di.V.A ja Easy Check etähallinta

Italialaisen CEFLA:n iot -ratkaisulla kytket kaikki vastaanoton laitteen verkkoon. Easy check tarjoaa reaaliaikaisen etähuollon sekä ongelmien ratkaisun ja päivityksen.
Di.V.A on digitaalinen virtuaalinen assistenttisi, jonka avulla voit optimoida tuottavuuden ja seurata laitteidesi käyttöä ja käyttöastetta.
Pilvipohjainen ohjelmisto on saatavilla kaikkiin Stern Weber, Anthos ja MyRay tuotteisiin autoklaaveista KKTT-laitteisiin ja hoitoyksiköihin.

Digitaalinen etätuki

Röntgenlaitteiden, ohjelmistojen ja skannereiden kanssa käytämme ensisijaisesti etähallintaa auttamaan ongelmien ratkaisuissa.
Lataa työpöydällesi linkistä TeamViewer -ohjelma ennen yhteydenottoa, jos sinulla ei sitä vielä ole. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä huoltoomme ja voimme ottaa yhteyden tietokoneeseesi.