Hoitoyksiköt

Hoitokoneiden ja röntgenlaitteiden toimittajan on koko historiamme ollut italialainen Cefla, joka on tällä hetkellä Euroopan suurin laitevalmistaja. Bolognan tehtaalta lähtee maailmalle vuosittain lähes 15 000 hammaslääkärin hoitoyksikköä vuodessa.
Lisäksi edustamme Saksassa valmistettavia KaVo -hoitoyksiköitä. KaVo on maailman vanhin hammaslääkärin hoitoyksiköiden valmistaja, joka on vuodesta 2022 kuulunut suomalaiseen Planmeca-konserniin.

Stern Weber ja Anthos

Ceflan tunnetuimpia hoitoyksikköjä on asennettu Suomeen toimestamme jo satoja kappaleita. Mallivalikoimissa on kymmeniä malleja, joista voidaan räätälöidä jokaiseen tarpeeseen se parhaiten sopiva hoitoyksikkö.

Valikoima alkaa kilpailukykyisesti hinnoitelluista hygienisti- ja perusmalleista aina lippulaivamalleihimme, joihin saa markkinoiden kattavimman lisävarustevalikoiman.

Linkki Stern Weberin virtuaaliseen esittelytilaan

Linkki Anthoksen virtuaaliseen esittelytilaan

Kestävyys ja 5 vuoden takuu

Stern Weber ja Anthos hoitokoneet ovat aina kulkeneet kehityksen kärjessä ja ovat erityisen tunnettuja kestävyydestään sekä vähäisestä huoltotarpeeseen. Siksi voimmekin tarjota yksiköillemme parhaillaan jopa viiden vuoden täyden tehdastakuun.

Teknisiä innovaatioita

Euroopan suurimman valmistajan on pysyttävä aina kehityksen kärjessä. Tästä on hyvänä esimerkkinä laitteiden muokattavuus erilaisiin ergonomisiin tarpeisiin ja tekniset innovaatiot.
Esimerkiksi Di. V.A ja Easy Check etätukijärjestelmät ovat alan parhaita. Vuoden 2023 malliston laitteisiin saapui ensimmäisenä koko alalla mm. puheohjaus ja maailman ensimmäinen UV-valolla varustettu mikromoottorien perhe FLUO

    KaVo -hoitoyksiköt

    Saksan Biberachissa hoitoyksikköjä ja hammastekniikkaa valmistava KaVo on varmasti maailman tunnetuimpia
    hammasalan yrityksiä. Yrityksen juuret juontavat Berliiniin ja vuoteen 1909.
    Vuodesta 2022 KaVo ja sen 1600 työntekijää ovat olleet suomalaisessa johdossa ja omistuksessa.